Dakreiniging in Wassenaar

De uitstraling van een dak in Wassenaar en omgeving wordt mede bepaald onder invloed van de onstuimige Nederlandse weersomstandigheden. Bats reiniging zorgt voor dakreiniging in Wassenaar en omstreken met gebruikmaking van heet water, wat onder hoge druk op het dak wordt gespoten, zodat uw dak afdoende gereinigd wordt, waardoor deze weer de oorspronkelijke charme herkrijgt. Door een periodieke dakreiniging bereikt u ook een grotere duurzaamheid van de dakbedekking.

Dakpannen hebben flink te lijden van wisselende klimaatomstandigheden, waardoor op den duur schade aan uw dakpannen in Wassenaar kan ontstaan en u dus voor onverwachte kosten kunt komen te staan, in dit verband geldt altijd dat voorkomen beter is dan genezen, u doet hiermee een zinvolle investering voor de langere termijn.

Schimmels en algen kunnen de aanblik van een dak schade aandoen, tijdens de intensieve dakreiniging kunnen wij optioneel ervoor zorgen dat de professioneel verwijderde schimmels en algen niet weer terugkomen door het aanbrengen van een beproefd algendodend middel om het opnieuw ontstaan te voorkomen.

Is uw dak in Wassenaar en omgeving toe aan een grondige dakreiniging? Neemt u dan contact met ons op per telefoon of per e-mail, door onze jarenlange ervaring en de opgedane kennis kunnen wij een optimaal resultaat garanderen, waardoor uw dak er weer representatief uitziet en u verzekerd bent van een langere levensduur van uw dakpannen.

Reiniging van dakgoten in Wassenaar

Dakreiniging door Bats reiniging in Wassenaar omvat ook het leegmaken en reinigen van al dan niet verstopte dakgoten. Doordat vuil zich ophoopt in dakgoten kan het hemelwater op een gegeven moment niet meer op de reguliere wijze afgevoerd worden, waardoor de muur vochtschade kan oplopen, wat zelfs tot schimmelvorming in de woning kan leiden, met alle vervelende gevolgen en gezondheidsrisico’s van dien.

Dakreiniging door Bats reiniging van uw dakgoten in Wassenaar beperkt zich niet alleen tot het legen en reinigen van de dakgoot, ook worden de roosters en afvoeren grondig gereinigd en als u dat wenst kunnen wij bolroosters in de afvoeren plaatsen, wat het risico op een verstopping van de afvoerkanalen drastisch kan verminderen.

Reiniging boeiboorden in Wassenaar

Boeiboorden, dakkapellen en daklijsten kunnen flink vervuild raken, als er een basisvervuiling plaats heeft gevonden vormt dit een prima aanhechting voor nieuw vuil. Als u Bats reiniging inschakelt voor de reiniging van uw pand in Wassenaar en omgeving krijgt deze weer de uitstraling dat het verdient, vaak worden juist deze onderdelen vergeten.

Ingeval van hout of kunststof gebruiken wij voor de reiniging wax shampoo wat een langdurige bescherming geeft, in geval van kunststof kan Bats reiniging ook een coating aanbrengen wat de duurzaamheid van de materialen vergroot.

Geschreven door www.powerinternet.nl