GLASBEWASSING

Bats Reiniging is al meer dan 13 jaar actief voor bedrijven en particulieren en gaat zeer vakkundig te werk. U kunt Bats Reiniging inschakelen voor de bewassing van alle soorten glas (binnen, buiten, separatie, glas in lood etc). Afhankelijk van het te reinigen object kan gekozen worden voor traditionele handbewassing of met behulp van een Telewash systeem.

Het wassen middels een telewash systeem gebeurt met osmose water en kan uitgevoerd worden voor ramen tot 15 meter vanaf de grond. Osmose water droogt streep- en vlekrij op. Voor het reinigen van bijvoorbeeld grote objecten of moeilijk bereikbare ramen kunnen wij het Telewash systeem inzetten. Dit werkt sneller, effectiever en belast in zulke situaties een gevel minder dan gewone glasbewassing met ladders.

Bats Reiniging doet niet alleen de ramen maar ook de omlijsting en deuren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw kozijnwerk ook in topconditie blijft net zoals het glaswerk. Bats Reiniging heeft al jaren een vast klantenbestand van o.a. zorginstellingen, vve’s, winkeliers, autodealers, kantoren en particuliere woningen.