GLASBEWASSING

Een professionele glazenwasser voor kantoren

Al meer dan 13 jaar verzorgd Bats Reiniging glasbewassing voor bedrijven en particulieren in de regio Den Haag en omstreken. U kunt ons inschakelen voor bewassing van alle soorten glas, of dit nu binnen of buiten is, maar ook voor meer specialistisch werk als glas en lood of seperatieglas. Afhankelijk van het te reinigen object kan gekozen worden voor traditionele handbewassing of met behulp van een Telewash systeem. Wij zorgen altijd altijd voor een stralend resultaat.

Voor het reinigen van bijvoorbeeld grote objecten of moeilijk bereikbare ramen kunnen wij het Telewash systeem inzetten. Dit werkt sneller, effectiever en belast in zulke situaties een gevel minder dan gewone glasbewassing met ladders Zo houden onze glazenwassers uw kantoor of woning goed schoon. Het wassen middels een telewash systeem gebeurt met osmose water en kan uitgevoerd worden voor ramen tot 15 meter vanaf de grond. Osmose water droogt streep- en vlekrij op.

Onze reiniging van de ruiten beperkt zich niet alleen tot het streepvrij opleveren van de ruiten, maar ook worden de kozijnen kraakhelder achtergelaten. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw kozijnwerk ook in topconditie blijft net zoals het glaswerk.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

De glazenwassers van Bats Reiniging houden al jaren de ruiten schoon van onder andere zorginstellingen, vve’s, winkeliers, autodealers, kantoren en particuliere woningen. Schone streeploze ramen hoeven niet veel te kosten. Ontdek wat Bats Reiniging voor u kan betekeken en vraag een vrijblijvende offerte aan. We komen dan spoedig bij u terug met een mooi aanbod.

Niet te veel betalen voor uw glasbewassing? Vraag direct een offerte aan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]