SPINNENBESTRIJDING

Veel woningen en/of bedrijfspanden worden tegenwoordig aan de buitenkant aangelicht. Behalve dat dit inbraakpreventief werkt, trekt dit ook een verscheidenheid aan insecten aan. Ook woningen en bedrijven die in de buurt van water of een bosrijke omgeving staan, kunnen met dit probleem te maken krijgen. Deze insecten trekken op hun beurt weer spinnen aan die zich graag in allerlei hoekjes en gaatjes van het betreffende pand vestigen. Wat de nodige vervuiling en overlast met zich mee brengt.

In de wet van Flora en Fauna staat dat de spin een beschermde diersoort is en niet met bestrijdingsmiddelen bestreden mag worden. Wij werken met een anti spinnen middel dat op vriendelijke wijze de spin naar een andere plek dirigeert. Het is dus geen verdelgingsmiddel. Het product waar wij mee werken ‘Spin Vrij’ zorgt ervoor dat het web van de spin niet meer hecht aan de betreffende ondergrond en alle andere plekken waar de spin zich schuil kan houden.

De spin zal deze plek dan ook verlaten en op zoek gaan naar een andere locatie. Het grote voordeel hiervan is dat de plek voor een andere spin niet meer bewoonbaar is waardoor een spinvrije woning, schuur, serre, tuinhuis, woonbaat of bedrijfspand wordt gerealiseerd. Het product waar wij mee werken is 100% mens-dier- en milieuvriendelijk. Het is biologisch afbreekbaar en geen bestrijdingsmiddel.

 

PRIJSINDICATIE
Onderstaand treft u richtprijzen voor de verschillende woningtypen. Wilt u de exacte prijs voor uw woning weten,
stuurt u ons dan een foto per e-mail of Whats app voor vrijblijvende informatie.
Tussenwoning : €60 – €70
Hoekwoning: €70 – €80
Twee onder een kap: €90 – €110
Villa: €150,00