Een gegarandeerd spinvrij huis  –  Snelle prijsindicatie  – Omgeving Westland

Onze specialiteit

Hele jaar spinvrij

Spinnen kunnen voor aardig wat overlast zorgen. Zo maken spinnenwebben niet alleen een rommelige indruk, maar ook spinnenpoep zorgt voor blijvende schade aan uw verf/lakwerk in en rondom uw huis, kantoor of vaartuig. Het is daarom van belang dat u ons inschakelt om uw huis, kantoorpand of vaartuig het gehele seizoen spinnenvrij te houden. Het is de specialiteit van ons om u te ontzorgen in het spinvrij houden van uw eigendom!

Wij impregneren ook uw gevel

De spin houdt zich meestal op tussen de kieren en naden van uw gevel. Om zeker te zijn dat de spinnen zich niet meer vestigen aan uw woning, kantoorpand of vaartuig, impregneren wij uw gehele gevel. Dit doen wij in tegenstelling tot andere bedrijven, die zich alleen beperken tot kieren en naden.

Welke objecten behandelen wij tegen spinnenoverlast?

Appartementen

Woningen

Kantoren

Vaartuigen

Hoe bestrijden wij spinnen?

Geef spinnen geen kans!

Wij werken met een anti spinnen middel dat op vriendelijke wijze de spin naar een andere plek dirigeert. Het is dus geen verdelgingsmiddel. Het product waar wij mee werken ‘Spin Vrij’ zorgt ervoor dat het web van de spin niet meer hecht aan de betreffende ondergrond en alle andere plekken waar de spin zich schuil kan houden.

De spin zal deze plek dan ook verlaten en op zoek gaan naar een andere locatie. Het grote voordeel hiervan is dat de plek voor een andere spin niet meer bewoonbaar is waardoor een spinvrije woning, schuur, serre, tuinhuis, woonbaat of bedrijfspand wordt gerealiseerd.

Prijsindicatie

Onderstaand treft u richtprijzen voor de verschillende woningtypen. Wilt u de exacte prijs voor uw woning weten,
stuurt u ons dan een foto per e-mail of Whats app voor vrijblijvende informatie.

Tussenwoning
50Euro
Hoekwoning
70Euro
2 onder 1 kap
80Euro
Villa
100Euro

Offerte opvragen

[contact-form-7 404 "Not Found"]