Dakreiniging Den Haag

dakreinigenBats Reiniging is al meer dan 13 jaar actief op het gebied van dakreiniging in Den Haag. Wij van Bats Reiniging zullen uw dakreiniging in Den Haag goed aanpakken met een mooi resultaat. Goede dakreiniging in Den Haag is soms lastig om te vinden, maar bij Bats Reiniging bent u aan het juiste adres!

 

VUIL, MOS EN ALGEN; WIJ MAKEN UW DAK ECHT SCHOON!

De grootste vervuilers van uw dak zijn mos, algen en atmosferische vervuiling. Deze drie soorten vuil zorgen ervoor dat uw dak er onverzorgd uitziet en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Door uw dak goed aan te pakken kunnen wij niet alleen uw dak mooier maken, maar verlengen wij ook de levensduur van uw dak. Hierdoor bespaart u mogelijk een hoop ellende en kunt u vele jaren langer gebruik maken van uw dak. Dakreiniging in Den Haag doet u daarom niet alleen om uw dak mooier te maken, maar ook om de levensduur van uw dak te verlengen! Benieuwd naar onze andere diensten? Lees dan snel verder en ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen!

BATS REINIGING, DAKREINIGING VAN HOOG NIVEAU IN DEN HAAG

U kunt bij ons terecht voor dakreiniging van hoge kwaliteit. Dat betekent dat wij ervoor zullen zorgen dat uw dak ook echt volledig gereinigd wordt. Ons ervaren personeel is getraind om uw dak zeer grondig te reinigen zodat dit ook voor lange tijd zo blijft. Behalve dakreiniging in Den Haag kunt u bij ons ook terecht voor andere diensten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een ervaren glazenwasserij in Den Haag? Of heeft u last van spinnen en bent u op zoek naar een bedrijf dat spinbestrijding in Den Haag voor u kan doen? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Bats Reiniging!

Meer weten over onze diensten? Of wilt u met ons in contact komen? Klik dan nu hier!

Zie ook : Trespa reiniging Den Haag | Spin protexy Den Haag | Spinbestrijding Den Haag | Glazenwasserij Den Haag

KOSTEN PER M2

Schoonspuiten met warm water van uw dak: vanaf €6,00 m2
Inclusief het aanbrengen van een anti-alg bescherming: vanaf €8,00 m2
Inclusief impregneren, het waterafstotend maken van uw dak voorkomt aanhechting van algen en mossen: vanaf €11,50 m2

 

Dakreiniging Den Haag staat paraat!

OFFERTE AANVRAGEN

Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

Email

Het werk omvat

Wij adviseren u enkele foto's van uw pand of woning mee te sturen. Op deze wijze kunnen wij de situatie beter inschatten en een scherpere prijs bieden.
Open chat